Blue Innovation

Als zelfstandige marketeer, trainer en schrijver is mijn bedrijf gevestigd in het Blue Innovation Center in Venlo. Wat een heerlijke plek om te werken! Mensen die praktisch bezig zijn om het gedachtegoed van de Blauwe Economie te vertalen in technische vindingen. Blue Innovation dus. Een ecosysteem van bedrijven die elkaar inspireren, scherp houden en kennis delen om vervolgens mooie nieuwe producten te ontwikkelen. De drie initiatiefnemers, Jeroen Rondeel (Blue Engineering), Hans Meeske (Holland Innovative) en Dick Hak (Rabobank Venlo e.o.) delen op de foto hun inspiratiebron.

Tja, en wat is mijn rol dan? Ik doe waar ik al jaren goed in ben: alfa tussen de bèta’s zijn: deze technische genieën helpen om te vertellen aan de wereld wat ze maken en waarom dat speciaal is. Techniek vertalen in gewone mensentaal. Ik ben een marketeer die de inhoud belangrijker vindt dan de verpakking en daarom bedrijven met inhoud helpt om een vorm te vinden die in hun markt aanspreekt. Bedrijven met goede inhoudelijke verhalen verdienen het om gehoord worden in hun markt, om hun reputatie te versterken dankzij hun werkelijke kennis. Ik laat technische bedrijven de kracht zien van content marketing, PR, sociale media. En ik ondersteun hen als business-to-business marketeer met strategie en uitvoering.

En mijn hart is verpand aan de blauwe economie. Dus ik inspireer, train en initieer projecten op basis van het gedachtegoed van Gunter Pauli. Ik laat mensen ervaren wat het is om in systemen te denken en wat ze ermee kunnen doen. Interesse? Neem contact op.